Motorbåde

En Motorbåd er som navnet antyder, en båd der drives frem udelukkende ved hjælp af motor. Den findes i mange størrelser og former lige fra den lille jolle med påhængsmotor til det store flydende palads! Fælles for dem alle er, at det er nemt at ko...

En Motorbåd er som navnet antyder, en båd der drives frem udelukkende ved hjælp af motor. Den findes i mange størrelser og former lige fra den lille jolle med påhængsmotor til det store flydende palads! Fælles for dem alle er, at det er nemt at komme på vandet - start motoren, slip fortøjningerne og så er man afsted.

Hos PA Marine er vi eksperter i motorbåde - vi har over 35 års erfaring i sejlads med motorbåde som Fairline, Princess, Bavaria, Cranchi, Bayliner, SeaRay, Larson, Monterey, Greenline, Sunseeker, Windy, Storebro, Nordwest, Maxum  og har gennem årene sejlet weekend - og ferieture i Danmark, Norge og Sverige i forskellige bådstørrelser og alt slags vejr.

Derfor får du også kompetent rådgivning, når du skal vælge båd. Vi lytter til dine drømme og ønsker og kan fortælle dig hvilken båd der matcher, så du ikke allerede efter få ture i din nyindkøbte båd indser, at du skulle have valgt den ved siden af…….