Bayliner 4588 Pilothouse

pris 599.000,00 DKK

Beskrivelse

FORMIDLINGSBÅD, NY SAG: MOTORYACHT VELEGNET TIL LANGE TOGTER ELLER PERMANENT BEBOELSE! Denne båd er fantastisk indrettet og må sejles på speedbådskort - tidligere ejer har brugt båden som beboelse, hvorfor hele flybridgen er modificeret med et fast, solidt tag i glasfiber på kraftige stålrør, samt nyere kaleche til fuld inddækning. Kalechen rulles nemt op hele vejen rundt. Konstruktionen modstår div storme, så flybridgen også kan udnyttes efterår/vinter. Det giver et kæmpe rum med plads til fritstående spisebord/stole, solsenge, eller feks. lounge arrangement, mulighederne er mange. heroppe er også en styreplads med 2 stk nyere special førersæder, og styring heroppefra giver selvsagt et fantastisk udsyn. Ønsker man båden tilbageført til oprindelig stand uden tagkonstruktion er dette muligt. Bagerst på flybridgen er der en stige ned til agterdækket, fremme foran fører et par komfortable trin ned til et hyggeligt pilothouse, der rummer en veludstyret styreplads med godt udsyn, vinkelsofa til besætningen så de kan følge med i sejladsen, samt døre i begge sider for adgang til sidedæk/fordæk. Sejlads fra pilothouse er enhver kaptajns drøm, her føler man sig virkelig ombord på et skib....fra pilothouse er der igen et par trin ned til den enorme salon der rummer et kæmpe pantry og opholdsrum med sofa og plads til løststående lænestole. Pantryet er fuldt udstyret med  elkomfur/ovn (ny 2024) opvaskemaskine, køl/frys, masser af skabe og bordplads. De store vinduer giver godt med lysindfald og udsyn til havnelivet. Fra salonen er der adgang til agterdæk med kaleche, hvor der er plads til et bord og et par stole, samt stor låge der fører ud til badeplatformen. bakker man ind til en flydebro er der således nem adgang til båden. Forest i salonen fører findes adgangen til kahytterne, i mellemgangen findes vaskemaskine, smart gemt basg stor låge. Båden har 2 dobbelte gæstekahytter, der deler et toilet med separat bad, og helt fremme i forskibet findes owners cabin, indeholdende stor dobbeltseng og eget toilet med badekar.

I motorrummet findes 2 stærke HINO dieselmotorer på hver 250hk, med kun 1400 timer på klokken, samt 220V dieselgenerator. 

Båden har mange muligheder for anvendelse, vi anbefaler kraftigt et besøg på båden for at se med egne øjne!

Båden er prissat for salg nu.....

UDSTYR:

Kompas, Ekkolod, Søgelys, VHF, Kortplotter, Autopilot, Oliefyr (ny 2024), Varmt og koldt vand, Batterier og Lader, 220V Landstrøm, 220V dieselGenerator, Trimflaps, Landgangsbro, Fendere og fortøjninger, Elankerspil stævn, Elkankerspil hæk, Badeplatform, Badestige, Davider, El lænsepumpe, Brandslukker, Køleskab, Fryser, Vinkøleskab, 2 x toilet og tank m/ el og dækstømning, salonbord, el komfur/ovn (ny 2024), Microovn, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Radio/cd, Kaleche for flybridge (nyere), Kaleche for agterdæk (nyere)

Specifikationer

Katalog nr. PA5496
Årgang 1990
Søsat 1. gang 1990
Længde 13,82
Bredde 4,55
Vægt 15500
Dybdegang (min/max) 1,10
Motorfabrikant Hino turbo diesel
HK 2 x 250
Timetal 1400
Brændstoftank 1680
Vandtank 600
Antal kahytter/sovepladser 3/6
Ståhøjde
Byttebåd mulig
Beliggenhed Østjylland