Formidlingssalg

Formidlingssalg

Skal vi sælge din båd for dig? Et formidlingssalg er et godt alternativ til at forsøge at sælge båden selv.

Du slipper for irritationer som at køber ikke dukker op alligevel, masser af telefonopkald, beskeder og telefonsnak, evig fornyelse af salgsannonce mm.

Samtidig er det vores erfaring at rigtig mange købere hellere vil handle igennem prof. bådformidler, da det giver en bedre sikkerhed mht. til betaling, dokumenter, overdragelse osv.

Ved et formidlingssalg betaler du en procentdel af salgsprisen eller en fast aftalt salærpris. Vi bruger ikke annoncetillæg, opstarts- eller slutgebyr. Kort sagt: solgt eller gratis! Du kan opsige aftalen med 30 dages varsel, hvis du synes, vi ikke gør det godt nok, så du er heller ikke bundet til aftalen i uendelig tid.

Du betaler altså intet overhovedet forud. Vores salær forfalder først når handelen er endeligt afsluttet, og køber har indbetalt købesummen.

Ring eller skriv til os i dag hvis du går med overvejelser om et salg – her får du klar besked med det samme, og din båd kan være oplistet på vores side og div. danske og internationale salgssøgemaskiner i løbet af få dage!

facade

Få rådgivning

Østerbro 33b, 8930 Randers Nø

(+45) 40 25 45 53

info@pamarine.dk