Biam 1000

pris 329.000,00 DKK

Beskrivelse

FORMIDLINGSBÅD, LIGE ANKOMMET: rigtig pæn og velholdt Norsk bygget cruiser, med dieselmotor, perfekt til danske og skandinaviske forhold. Hjertet i båden er det meget store cockpit, der har mange siddepladser, wetbar og køleskab, og der kan selvfølgelig varmes op via luftvarmeanlægget, så cockpittet kan bruges også i den tidlige og sene sæson. Styrepladsen er veldisponeret, og der er generelt rigtigt godt udsyn for styrmanden såvel som besætningen horisonten rundt, grundet de store vinduer i kalechen og vindspejlet. Salonen byder på komfortable siddepladser rundt bordet, samt et godt pantry med køleskab, el kogeplader og koldt og varmt vand. her findes også rigeligt med skabe og skuffer til nødvendigt udstyr. Forest i båden findes owners cabin der byder på en dobbeltseng og skabe, luge og igennem fordækket, og midtskibs findes endnu en dobbeltseng i en separat kahyt. Toilettet er et rigtigt søtoilet med vandskyl og tank, og har iøvrigt på mulighed for brusebad.

Båden har fået en del opgraderinger de sidste par år, bla. Raymarine Axiom kortplotter med autorute, nye hynder i cockpit mm., og der kan sejles meget økonomisk med Volvo dieselmaskinen - mere aktuelt en nogensinde før....

Båden er søsat, fuldt serviceret, bundmalet og poleret, og således klar til sæsonen og ny ejer.

UDSTYR:

Kompas, ekkolod, Vhf radio, kortplotter, varmeanlæg, varmt vand over motor og elpatron, batterier og lader, 220v landstrøm, powertrim, trimflaps, fortøjninger , fendere, flag og stang, bovpropel, el ankerspil, badeplatform, badestige, el lænsepumpe, køleskab x 2, toilet og toilettank, bruser, cockpitbord, salonbord, elpantry, radio, kaleche.

Specifikationer

Katalog nr. PA4787
Årgang 1993
Søsat 1. gang 1993
Længde 10,00
Bredde 3,20
Vægt 4800
Dybdegang (min/max) 0,90
Motorfabrikant Volvo Penta KAD42 diesel
HK 230
Timetal
Brændstoftank 540
Vandtank 180
Antal kahytter/sovepladser 2/6
Ståhøjde
Byttebåd mulig Nej
Beliggenhed Østjylland