Moa Platinum 40

Førpris: 1.049.000,00

pris 940.000,00 DKK

Beskrivelse

NY PRIS, EJER ØNSKER SALG NU! BÅDEN BEFINDER SIG I DANMARK, SØSAT OG SEJLKLAR - endelig en mulighed for at erhverve sig en moderne 40 fods sportscruiser, som rent faktisk er i DK, og kan leveres omgående. Moa Platinum 40 er en Spansk designet båd der ligger sig meget tæt op af 40 fods modellerne fra bla. Princess og Fairline, og er således smart og tidløs i linierne, dyb V- form i skroget der giver behagelig gang i søen. Båden er indrettet med et meget stort cockpit med hele 2 sofagrupper, wetbar med køleskab og elblus, elektrisk sænkbar cockpitbord, der kan omdannes til solseng, og godt udsyn til styrmanden fra den fornemme førerplads. Det velpolstrede sæde til styrmanden giver god støtte når der holdes fart i høj sø, og der alle instrumenter indenfor rækkevidde. Motorerne er selvfølgelig udstyret med elektronisk gear/gas. Cockpittet kan endvidere opvarmes af oliefyret. Salonen indeholder en god sofa modsat placeret af et pantry indeholdende køleskab, vask med kold/varmt vand samt elektrisk 2 zone gaskomfur og micro ovn. Fremme i forskibet findes owners cabin med stor dobbeltseng, og eget toilet og bad - gæstekahytten midtskibs har sit eget toilet, en praktisk detalje når der er gæster ombord. Den teakbelagte badeplatform indeholder ( godt skjult bag låge), en smart passerelle med fjernbetjening, og platformen er stor nok til at huse en gummibåd.

Båden er løbende vedligeholdt/opgraderet, således med ny kortplotter, ny lader og batterier, nye ruder i kaleche, fuld motorservice mm., og er klar til hurtig overtagelse.

MOTORER: 2 x Volvo Penta D6-310

UDSTYR:

Kompas, Søgelys, kortplotter, Autopilot, Oliefyr, Varmt vand, Batterier og lader, 220V, Powertrim, Passerelle, trimflaps, Fortøjninger, Fendere, Flag og Stang,El ankerspil,Bovpropel, Badeplatform, Badestige, Lænsepumpe, Aut. brandslukning, 2 x køleskab, puder, 2 x toilet og toilettank, Bruser, Bruser på badeplatform, Microovn, Tv, Radio/cd, Kaleche, Elektronisk gear/gas kontrol.

 

Specifikationer

Katalog nr. PA4825
Årgang 2005
Søsat 1. gang 2005
Længde 12,20
Bredde 3,85
Vægt 7000
Dybdegang (min/max) 0,90
Motorfabrikant 2 x Volvo Penta D6-310
HK 620
Timetal 500
Brændstoftank 900
Vandtank 300
Antal kahytter/sovepladser 2/6
Ståhøjde
Byttebåd mulig Nej
Beliggenhed Østjylland