Bayliner 3486 Convertible

pris 379.000,00 DKK

Beskrivelse

OPDATERING: DER GIVES 50.000.- KONTANT TIL KOSMETISK OPGRADERING - Stor og rummelig flybridge cruiser, med 2 stærke dieselmotorer på faste aksler. Bredden på båden er hele 4 meter+, og det ses især på det store agterdæk der kan udnyttes til mange formål, samt de meget brede og komfortable sidedæk- her kan selv svagtgående føle sig trygge når man skal ud på forskibet, der har plads til solseng. Flybridgen byder på gode siddepladser, suverænt udsyn og en nyere kaleche. Der findes solafskærmning til agterdækket også. I den store salon findes endnu en styreplads, og fornemme siddepladser i sofaen rundt om bordet. Herfra er der nem adgang til pantryet der har gaskomfur/gasovn, køleskab og varmt og koldt vand, samt godt med bordplads.Fremme i forskibet findes owners cabin med stor dobbeltseng, og modsat mange andre både i denne størrelse er der rigtig dør ind til kabinen. Det samme gør sig gældende i gæstekabinen, rigtig dør og stor rummelig dobbeltseng. De to kahytter deler et godt toilet med brus.
Båden trænger til lidt opfriskning, primært udenfor. Sælger ønsker større båd, og er frisk på at bytte opad til 40-45 fod med flybridge.

 

UDSTYR:

Kompas, ekkolod, fishfinder, vhf radio, kortplotter, trykvand, varmt vand, batterier og batterilader, 220v landstrøm, trimflaps, fortøjninger, fendere, el ankerspil for og bag, badeplatform, badestige, davider for jolle/gummibåd, el lænsepumpe, brandslukker, køleskab, toilet og toilettank m/ elektrisk tømninmg, bruser, salonbord, gaspantry m/ ovn, microovn, radio/cd, kaleche for flybridge, solafskærmning for agterdæk.

Specifikationer

Katalog nr. PA1364
Årgang 1988
Søsat 1. gang 1988
Længde 10,60
Bredde 4,01
Vægt 9000
Dybdegang (min/max) 1,10
Motorfabrikant 2 x Hino EH700 Diesel
HK 220
Timetal 1930
Brændstoftank 2 x 300
Vandtank 300
Antal kahytter/sovepladser 2
Ståhøjde
Byttebåd mulig Ja
Beliggenhed Nordjylland