Motorservice

Motorservice

Din marinemotor lever et hårdt liv. I modsætning til en bil der har flere gear at vælge imellem, kører en bådmotor ”op ad bakke” hele tiden, dens indsugningsluft er saltholdig, og den skal køles af ofte urent vand, der aflejrer internt i motoren. Det er den bygget til og kan holde til, men KUN hvis den får den service fabrikanten foreskriver.

Mens de fleste bilejere kører bilen til service når lampen lyser, glemmer rigtig mange bådejere at få skiftet olie og filtre, impeller osv. mens tid er. Rigtig mange motorproblemer kunne undgås hvis bådejeren ville ofre de få timer til en prof. mekaniker, det tager at lave service, nøjagtig som på bilen.

Et godt tidspunkt for motorservice er f.eks. ved vinteroplag. Frisk olie i motoren før vinteren er langt bedre til at opfange og nedbryde kondens, der uvægerligt opstår indeni motoren, fremfor den slidte olie der måske har kørt flere sæsoner.

Vi anbefaler derfor motorservice i efteråret i forbindelse med vinterklargøring afsluttende med frostsikring af båd og motor.

Ring eller skriv nu og få bestilt tid!

facade

Få rådgivning

Lodsvejen 25, 8930 Randers

(+45) 40 25 45 53

info@pamarine.dk