Drevhotel og service

Drevhotel og service

Dit Z- drev er et af de dyreste enkeltkomponenter på din båd! Derfor giver det god mening at passe godt på det, og det er stort set kun muligt mens båden er på land…

Drevet omsætter motorens mange kræfter til fremdrift i vandet, og det kræver sin mand. Hyppigt olieskift er vigtigt, kontrol af gummibælge, pakdåser ved aksel, kardanled, gearskifter mm er lige så vigtigt. Er der noget galt med drevet, når båden er i vandet, kan det kun fixes, hvis båden kommer på land - dyrt og besværligt når det kunne have været klaret inden søsætning.

PA Marine tilbyder at afmontere drevet, servicere, opbevare, og montere igen til foråret. Opbevaring er gratis, du betaler kun for aftalt arbejde.

Så slipper du for bekymringer omkring f.eks. tyveri af drevet, mens båden står på land. Vidste du f.eks. at de fleste forsikringsselskaber ikke bytter til nyt? De finder i stedet et brugt drev til dig i samme alder/ stand, som det du har mistet, hvis de altså kan. Kan de ikke, får du pengene til et brugt drev udbetalt,og fratrukket din selvrisiko - ca. 25% af drevets værdi.

Dit problem er herefter at du skal ud at købet et nyt drev til 70-100.000.- og du har kun fået 20.000.-…!

Vi anbefaler kraftigt at du læser dine forsikringsbetingelser igennem og får vished for, hvordan dit dyre drev er sikret. Du er altid velkommen til at ringe til os i den forbindelse.

Vær god ved dit drev og send det på hotelophold hos PA Marine.

Ring eller skriv i dag og hør nærmere.

facade

Få rådgivning

Lodsvejen 25, 8930 Randers

(+45) 40 25 45 53

info@pamarine.dk